Κατηγορίες
Γενικά

Το…βιολί του ο ΟΦΗ!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ κερδίζοντας και τον Πανσερραϊκό με 2-0 μπαίνοντας φουριόζος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Με το γνώριμο 4-2-3-1 παρατάχθηκε ο ΟΦΗ: Ο Στρέζος είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπολάκης παίζει δεξιά, ο Μονιάκης αριστερά και οι Κομεσίδης, Ποτουρίδης στο κέντρο της άμυνας. Μαχαίρας και Παπαστεριανός είναι τα δύο εξάρια, ο Ντίνας έχει ελεύθερο ρόλο και οι Βουό, Μάνος, Κουτσιανικούλης στην επίθεση. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαξε την διάταξη της ομάδας του σε 4-4-2 πηγαίνοντας τον Μάνο δίπλα στον Βουό και μεταφέροντας στα άκρα τον Θανάση Ντίνα.

Όπως αναφέρει το gentikoule, ο ΟΦΗ ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα όταν στο 8′ ο Βουό εκμεταλλεύτηκε την ασυννενοησία στην άμυνα του Πανσερραϊκού και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι Σερραίοι παίζοντας απελευθερωμένα αφού δεν είχαν να χάσουν τίποτα έπαιξαν ανοικτά, δεν κλείστηκαν στην άμυνα τους και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0 χάρις στο γκολ του Ιβοριανού επιθετικού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον ΟΦΗ να σκοράρει στο πρώτο λεπτό της επανάληψης. Βουό και Ντίνας άλλαξαν υπέροχα την μπάλα με τον δεύτερο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ. Το παιχνίδι απλοποιήθηκε για τους παίκτες του Παπαδόπουλου που δεν έπιασαν πάντως υψηλά στάνταρ απόδοσης στην συνέχεια του αγώνα με τον τεχνικό του ΟΦΗ να είναι συνεχώς όρθιος και να δείχνει τα παράπονα του. To τελικό 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ να πετυχαίνει ακόμα μια νίκη και να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο.

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας (78′ Βαφέας), Παπαστεριανός, Ντίνας (66′ Πουρτουλίδης), Κουτσιανικούλης (83′ Κοέλιο), Μάνος, Βουό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ορφανίδης (77′ Ναζίμ), Τσελεπίδης, Ποζατζίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος (86′ Καπτέλι), Κρητικός, Κάκκο, Δούμτσιος, Ενομό (57′ Χατζητερζόγλου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected