Κατηγορίες
Super League 1

Βρήκε…χρυσό στη λάσπη ο Παναιτωλικός!

Η ποιότητα πήγε περίπατο αφού η λάσπη κυριάρχησε. Η μαχητική ψυχή όλων των παικτών του Δέλλα, ο Γουίλιαν και ο μεγάλος Κυριακίδης ήταν τα στοιχεία μιας μεγάλης νίκης.

Το 1-0 επί της Κέρκυρας είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό τρίποντο. Η ανοδική πορεία συνεχίζεται, η ομάδα δείχνει για τα καλά το μέταλλο της και φυσικά έχει δικαίωμα να ονειρεύεται!

Δυστυχώς η βροχή που έπεφτε όλο το Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο, αλλά και με αμείωτη ένταση την διάρκεια του αγώνα ήταν ο μέγας ανασταλτικός παράγοντας για μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός! Πριν καν την σέντρα ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο πως το ματς θα είναι… κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Κέρκυρας.

Αμυνα και δύναμη στις μονομαχίες. Ο Τίτορμος ομάδα με ποιοτικά χαρακτηριστικά και παίκτες που χαρακτηρίζονται για την ταχύτητα και την τεχνική τους δεν θα μπορούσε στον… βούρκο να βγάλει αυτά που ήθελε.

Έτσι οι Φαίακες βλέποντας ότι οι γηπεδούχοι ήταν εκτός… ρυθμού, πήραν θάρρος (με δεδομένη και την από νωρίς απώλεια του Μάρκος Πάουλο στη μεσαία γραμμή) και επιθετικά και ήταν αυτοί που απείλησαν τις περισσότερες φορές την εστία του Κυριακίδη, που μεταξύ άλλων χρειάστηκε να κάνει και μια θεαματική επέμβαση στο σουτ του Κρητικού.

το φιλμ της αναμέτρησης στο agrinio-sports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Άργκους, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο (10′ Βασιλούδης), Γουίλιαν (79′ Μπράβο), Ντίας, Μάζουρεκ (88′ Ιταμπέλ), Μοράρ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αντζέντζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Κρητικός, Αρτυματάς, Γεωργίου (73΄Ζορμπάς), Ρόλε (79′ Γεωργακόπουλος), Παμλίδης (69΄Μενσά), Μυτίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected