Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το Ατρόμητος-ΑΕΚ που προσφέρει απόψε το “Barok” Coffee-Bar είναι τελικός!

Η χθεσινή μη διεξαγωγή του αγώνα στην Τούμπα και οι πιθανότητα τιμωριών για τους διεκδικητές του τίτλου, φέρνει την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο κοντά σε μια μεγάλη ευκαιρία.

Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση που θα απολαύσουν απόψε οι ποδοσφαιρόφιλοι (19.30) στο “Barok” Coffee-Bar.

Κάτι περισσότερο από την 4η θέση κοιτάει ο Ατρόμητος, ο οποίος προέρχεται από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων (2 νίκες και 3 ισοπαλίες). Οι Περιστεριώτες με όλα τα όπλα στη διάθεση τους, θέλουν να κερδίσουν για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν την ΑΕΚ και να καλύψουν τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις.

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή, κερδίζοντας τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι. Η «Ένωση» τρέχει ένα αήττητο σερί 25 αγώνων καθώς η τελευταία φορά που έχασε ήταν από τον Ατρόμητο στο ματς του πρώτου γύρου. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη, δείχνουν ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ζητά από τους παίκτες του σοβαρότητα και πειθαρχία.

Ο Ατρόμητος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο Κάναντι είδε και τον Ντιγκινί να ενσωματώνεται κανονικά στην ομάδα. Ο Αυστριακός θα παρατάξει την ομάδα του με τους Γιαννιώτη-Γιαννούλη, Ρισβάνη, Χατζηισαϊα, Κιβρακίδη-Μάντσον, Μπουσούλατζιτς-Βασιλακάκη, Ουάρντα, Ντιγκινί-Ντάουντα.

Από την άλλη ο Χιμένεθ θα επιλέξει για το βασικό σχήμα τους Τσιντώτα-Χουλτ, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο-Σιμόες, Μοράν-Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο, Λιβάγια-Αραούχο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected