Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ηρακλής – ΦΑΣ Νάουσα (2-1) Δηλώσεις προπονητών

Μετά τη λήξη του αγώνα στο Καυτατζόγλειο, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις.

Αναλυτικά :

Βασίλης Ασλανίδης (ΦΑΣ Νάουσα): «Πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολύ καλή τακτική και μας αδικεί πέρα για πέρα το σκορ. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παίζουμε μόνο για τον εαυτό μας και για κανέναν άλλο, και λόγω της βαθμολογικής σημασίας είχαμε πίεση απέναντι στον Ηρακλή που ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με στοιχεία πολύ καλά, αλλά από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η δική μας παρουσία έπρεπε να στεφθεί και με βαθμολογική επιτυχία. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι».

Σπύρος Μπαξεβάνος (Ηρακλής): «Ο μόνος τρόπος που μπορούσαμε να απειληθούμε από τους αντιπάλους μας ήταν από στατικές φάσεις από εκεί δεχθήκαμε το γκολ και από εκεί θα μπορούσαμε να δεχθούμε και ένα ακόμα. Είναι ένα κομμάτι αυτό στο οποίο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά από κάποια πράγματα που ζητήσαμε και σε αυτά που ζητάμε ειδικά στην έδρα μας απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Οι παίκτες μου δημιούργησαν καταστάσεις και νομίζω πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ νωρίτερα. Από εκεί και πέρα πρέπει να καταλάβουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι ότι όλες οι ομάδες θέλουν να παίξουν καλά απέναντι στον Ηρακλή. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια που το πίστεψαν μέχρι το τέλος και στο τελευταίο λεπτό κατάφεραν και πήραν τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμασταν. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι βήμα-βήμα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected