Κατηγορίες
Διάφορα

Για να δούμε τι εστί SportsUp λίγο πριν τη νέα εποχή!

“Η τρέλα δεν πάει στα βουνά” λέει ο θυμόσοφος λαός κι αυτή η παροιμία είμαστε σίγουροι πως φτιάχτηκε για αυτούς που έχουν αναγάγει το χόμπι τους σε επάγγελμα.

Κάτι τέτοιο ισχύει και για το SportsUp, που ξεκίνησε από μια απλή σελίδα στο facebook (ως ImathiaSportsNews τότε) και τώρα έχει αποκτήσει τη δική του δυναμική (μεγάλη ή μικρή, το κρίνουν καθημερινά οι αναγνώστες), με αποτέλεσμα να φτάσει και η μεγάλη στιγμή να αλλάξουν τα πάντα όσον αφορά το πως λειτουργεί τώρα.

Για να φτάσουμε εδώ, υπήρξαν πάρα πολλές όμορφες στιγμές αλλά και κάποιες άσχημες, που φυσικά δεν μας πτόησαν στο ελάχιστο, ενώ ακόμη και οι κακές γλώσσες (που συνεχίζουν να μιλούν αλλά στο τέλος θα πνιγούν από το ίδιο τους το σάλιο) δεν μας αγγίζουν, ίσα ίσα μας κάνουν πιο δυνατούς.

Για ακόμη μία φορά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο αριθμό συνεργατών από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο, που μας έχουν ανοίξει διάπλατα την πόρτα και βοηθούν ώστε να βγαίνει αυτό το κάποιο αποτέλεσμα, κυρίως όμως τους αναγνώστες που χωρίς αυτούς, ουδέποτε θα συζητούσαμε για αλλαγές και για νέα ήθη και έθιμα.

Επειδή λοιπόν είναι αδύνατον να περιγράψουμε μέσα σε 10 γραμμές τα πεπραγμένα του www.sportsup.gr, επιχειρήσαμε να το πράξουμε με κίνδυνο να έχουμε αμελήσει κάτι, επιβοηθούμενοι παράλληλα και με μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν!

Το SportsUp τα προηγούμενα 5 χρόνια

– Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2012, ως blog “ImathiaSportsNews” τότε και από τον Οκτώβριο του 2015 ως “SportsUp”, με τη μορφή ιστοσελίδας.

– Αρχικός στόχος ήταν η προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, όμως σταδιακά και λόγω της μεγάλης απήχησης, ενσωματώθηκαν κι άλλες εκφάνσεις του αθλητισμού.

– Ήταν τέτοια η προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που οι άνθρωποι που εργαζόταν καθημερινά για τη σελίδα, γινόταν δέκτες τεράστιας πληροφόρησης και απαιτήσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν οι βάσεις για νέες ιδέες.

– Μία από αυτές ήταν η δημιουργία του Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ημαθίας το 2013, το οποίο περιελάμβανε ΟΛΕΣ τις ομάδες αλλά και ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά, με τις φωτογραφίες και βιογραφικά στοιχεία.

– Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2013 στο γήπεδο της Κουλούρας. Συμμετείχαν 48 παίκτες από τις ομάδες της Ημαθίας, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις και πουλήθηκαν 2.500 εισιτήρια και τα έσοδα δόθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το All Star Game διοργανώθηκε άλλες δύο χρονιές σε Νάουσα και Επισκοπή Ναούσης με τεράστια απήχηση.

– Διοργανώθηκαν τουρνουά 5×5, Σάλας αλλά και Ποδοτένις (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) σε Βέροια και Νάουσα, με τεράστια συμμετοχή και απήχηση.

– Δόθηκε το βήμα σε όλους τους αθλητές, σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού, οι οποίοι δεν έτυχαν ποτέ τέτοιας προβολής στο παρελθόν. Αποκορύφωμα όλων η βράβευση των MVP κάθε αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, μια διαδικασία που αγαπήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους ποδοσφαιριστές!

– Τα τελευταία δύο χρόνια, με απόφαση των συνεργατών, «χτίστηκε» μια ομάδα που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και η οποία έχει επιδοθεί στην ενημέρωση των αναγνωστών ΖΩΝΤΑΝΑ, δηλαδή τη LIVE κάλυψη αγώνων τόσο της Γ Εθνικής Ποδοσφαίρου (πανελλήνιο πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 110 ομάδων) όσο και όλων των πρωταθλημάτων του νομού.

– Ο αρχισυντάκτης του www.sportsup.gr Αργύρης Τσιγγενόπουλος, υπήρξε παρουσιαστής της εκπομπής «ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ» στο FlashTV της Κοζάνης τη σεζόν 2013/2014, με θέμα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώ ήταν παραγωγός της διαδικτυακής εκπομπής «ImBall» του Ράδιο Ερμής στη Νάουσα.

-Τη σήμερον και διανύοντας την 6η σεζόν, το SportsUp είναι πλέον γνωστό πανελληνίως ενώ δεν είναι λίγοι οι μετανάστες στο εξωτερικό, που επιλέγουν τη σελίδα για την ενημέρωση τους.

– Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι η προσέλκυση πολλών χορηγών και υποστηρικτών και λόγω της πληθώρας αυτών, να μην είναι δυνατή πλέον η προβολή τους μέσω της υπάρχουσας ιστοσελίδας.

Μετά από απόφαση των συνεργατών, έχει ήδη μπει σε… ράγες η νέα σελίδα, πάντα με την ίδια επωνυμία αλλά άκρως «φιλική» στον αναγνώστη και με τεράστιες δυνατότητες για τον διαφημιζόμενο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected