Διάφορα - Συνεργάτες

Για σκορ πρόκρισης ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, για μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά το “Draw” Cafe!

Μετά το πρωτάθλημα ήρθε η ώρα του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αυλαία της ημιτελικής φάσης θα ανοίξει απόψε (19:30) στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον που θα παρακολουθήσουν οι θαμώνες του “Draw” Cafe, Ακροπόλως 11 στον Προμηθέα!

Στόχος αμφοτέρων ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν προβάδισμα στις πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να αφήσει κατά μέρος τη δικαστική περιπέτεια που τον περιμένει, μετά τη ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο να αφήσει ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές του.

Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» ονειρεύονται να ξαναπαίξουν σε έναν τελικό ύστερα από 20 χρόνια και με δεδομένο ότι στο πρωτάθλημα έμειναν αρκετά πίσω, θα τα δώσουν όλα για να πάνε με ελπίδες στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λάμπρου, Σιώπη, Ντουρμισάι, Τασουλή, πήρε στην αποστολή τους, Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχο, Βουκελάτο, Κόρμπο, Μακρύλλο, Μασούρα, Μπαντή, Οικονομίδη, Παπαγεωργίου, Πινιώτη, Σαββίδη, Σαραμαντά και Σταυρόπουλο.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου, από την πλευρά του, άφησε εκτός τον Μάτος για ξεκούραση και συμπεριέλαβε στους «19» τους, Πασχαλάκη, Ρέι, Σιαμπάνη, Αζεβέδο, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιό, Κουλούρη και Πρίγιοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected