Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΑΕΛ από τα παλιά, 2-1 την ΑΕΚ με ανατροπή! (photos+vid)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ΑΕΛ, μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και γκολ…buzzer beater του Σάντι Κριζμάν!

Μια ΑΕΛ… βγαλμένη από τις μέρες δόξας της, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και με γκολ του Κριζμάν στο 93′ επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ κι έχει κάθε δικαίωμα στο όνειρο του τελικού!  Η ΑΕΚ πήρε… κεφάλι με ένα γκολ όπου προηγήθηκε φάουλ του Μοράν κι (οριακό) οφσάιντ του σκόρερ Μασούντ, οι «βυσσινί» ισοφάρισαν με το πέναλτι (δύσκολη απόφαση) του Ναζλίδη κι έφτασαν στο θριαμβευτικό φινάλε!

Ο Ράτκο Ντόστανιτς ξεκίνησε τη Λάρισα με διάταξη 4-2-3-1. Στο τέρμα ήταν ο Μπόζοβιτς, στην άμυνα οι Μασούρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, στα αμυντικά χαφ οι Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, μπροστά τους οι Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Ναζλίδης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ επίσης με διάταξη 4-2-3-1. Στο τέρμα ήταν ο Μπάρκας, στην άμυνα οι Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, στα αμυντικά χαφ οι Αϊντάρεβιτς, Μοράν, μπροστά τους οι Μπακασέτας, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Κλωναρίδης.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (90′ Γιοβάνοβιτς), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (82′ Λοεζίνιο), Κρίζμαν, Ναζλίδης (86′ Χούμπτσεβ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (79′ Γκάλο), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (69′ Γαλανόπουλος).

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected