Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στη ρώσικη ρουλέτα η πρόκριση της Μίλαν στον τελικό! (vid)

Λάτσιο και Μίλαν δεν σκόραραν ύστερα από συνολικά 210 λεπτά (0-0) και στα πέναλτι οι Rossoneri πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Coppa Italia, όπου θα παίξουν με την Γιουβέντους.

Ύστερα από απουσία ενός έτους η Μίλαν επιστρέφει στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και θα παίξει ξανά με την Γιουβέντους. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, για 6ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις δεν δέχθηκε γκολ και ύστερα από 120 ‘λευκά’ λεπτά επικράτησε 4-5 των Ρωμαίων στα πέναλτι, με τους Στρακόσα και Ντοναρούμα να κάνουν από δύο επεμβάσεις και τον δηλωμένο, Λατσιάλε, Αλέσιο Ρομανιόλι και σκοράρει το καθοριστικό πέναλτι και να μην πανηγυρίζει στο δραματικό φινάλε…

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Ράντου, Ντε Βράι, Κάσερες (68′ Λουίζ Φελίπε), Λούκας, Λούλιτς, Μάρουσιτς (93′ Λουκάκου), Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο (67′ Φελίπε Αντερσον), Ιμόμπιλε.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπίλια, Κεσί (96′ Μοντολίβο), Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου, Σούσο (108′ Μπορίνι), Κουτρόνε (70′ Κάλινιτς).

https://www.youtube.com/watch?v=EGHWIq1KCSY

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected