Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Αχιλλέας Νάουσας (8-0) Το ντεμπούτο δύο νέων διαιτητών, 40 φωτογραφίες και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης

Ευρεία η επικράτηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στο σημερινό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του Παιδικού Πρωταθλήματος.

Η είδηση όμως της συγκεκριμένης αναμέτρησης ήταν η παρουσία δύο νέων διαιτητών, οι οποίοι αποφοίτησαν πρόσφατα από τη Σχολή της ΕΠΣ Ημαθίας και σήμερα πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Πρόκειται για τον Θανάση Τσιουγγαρή, ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κουλούρας και τη Θωμαή Τσούκα, παίκτρια της γυναικείας ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά και είναι σίγουρο πως με δουλειά και υπομονή, θα αποκτήσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον στο τεχνικό τιμ του Αχιλλέα, οι παίκτες του οποίου είναι κάτι παραπάνω από τυχεροί που έχουν στο πλάι τους έναν ποδοσφαιριστή του βεληνεκούς του Βραζιλιάνου άσου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παζαρτζικλής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Χειμώνας, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Βελιάδης, Δάμτσιος, Λίβας Ε., Παπαγεωργίου, Πασβάνης, Τσιάτσης, Αμβροσιάδης, Καραγαβριηλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Λίβας Α., Παυλίδης, Μαστορόπουλος

Αχιλλέας Νάουσας : Μπαξεβάνος, Λαφάρας Ν., Παρίζας, Κεσίδης, Κοκούια, Ψηρίδης Χ., Λαφάρας Α., Στογιάννος, Ψηρίδης Β., Τσιαπραζής, Κοτζιάμπασης. Αγωνίστηκαν και οι Μαλιασάς, Νικολαΐδης, Νικολάου, Μάνης.

δείτε φωτογραφίες και το πρώτο γκολ του αγώνα :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected