Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 4-2

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο οποίος κέρδισε εύκολα με 4-2 τον Ορφέα Ξάνθης και στην παρούσα φάση θέλει μόνο τρεις βαθμούς τις επόμενες τρεις αγωνιστικές για να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου προς την Football League.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου έδειξε πόσο περισσότερο το ήθελε από τον αντίπαλο της, που δίνει την δική του μάχη για την παραμονή, έβγαλε… σφυγμό πρωταθλητή στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά και… απλοποίησε την διαδικασία του ματς φτάνοντας σε μία άνετη νίκη.

Μόλις στο 10΄ οι Σερραίοι προηγήθηκαν από το αυτογκόλ του Μπουνταγκίδη και λίγα λεπτά αργότερα, στο 13΄, ο Ναλμπάντης σημείωσε το 2-0 που έδωσε… μαξιλαράκι ασφαλείας για την συνέχεια του ματς. Στο 60΄ βέβαια ο Μπουνταγκίδης σκόραρε και πάλι, στην σωστή εστία αυτή την φορά και μείωσε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να… αφυπνίσει τον πρώτο σκόρερ πλέον του πρωταθλήματος Δημήτρη Γαϊδαρτζή, ο οποίος στο 62΄ και στο 71΄ «σκότωσε» τον Ορφέα, διαμόρφωσε ένα σκορ 4-1 και έφτασε τα 16 γκολ! Οι φιλοξενούμενοι στο 88΄ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μακράκη και στις καθυστερήσεις, στο 92΄, ο νεαρός Ζιγκολάρι έγραψε το τελικό σκορ.

το φιλμ του αγώνα στο serressport.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Πολυζωΐδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Μερεσιώτης, Λιάρας, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Φιλέντας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τορομανίδης, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Πασχαλάκης, Ιμέρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected