Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (photos)

Σε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στον ΝΠΣ «Βόλος» και στον Ολυμπιακό Βόλου, οι «κυανέρυθροι» με καταπληκτικό σουτ του Βασίλη Μάντζη στο 24’, νίκησαν με 1-0, προσθέτοντας μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους.

Για τον Ολυμπιακό, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και πλέον η ομάδα θα πρέπει να ανακάμψει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο ΝΠΣ «Βόλος» δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς νίκησε τους «ερυθρόλευκους» με 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μάντζης με σουτ στο 24’. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που είχε τις φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, προσπαθώντας να γίνει απειλητικός, κυρίως με αντεπιθέσεις. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ωστόσο, ο ΝΠΣ «Βόλος» κατάφερε στην πρώτη καλή φάση που του παρουσιάστηκε να πάρει το προβάδισμα και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος του αγώνα, ενώ αν οι ποδοσφαιριστές του νεοσύστατου ποδοσφαιρικού συλλόγου ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα, διότι ήταν ανώτεροι των «ερυθρόλευκων» στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΝΠΣ «ΒΟΛΟΣ»: Μούτσα, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος,Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος (60’ Μηλιώτης), Πέντα (87’ Σαλαμούρας), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Γκαρσία, Ηλιόπουλος (87’ Τζελίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Παπαϊωάννου, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Ρόκας, Μέμμος, Λούγκος (85’ Δ. Κόκκας), Διβανές (75’ Χρήστου), Ευθυμιάδης (46’ Σέττος), Καμπλιώνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected