Κατηγορίες
Football League

Και πάλι τρίποντο ο ΟΦΗ και πάλι…Δημήτρης Μάνος! (vid)

Χωρίς να φορτσάρει και να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του, ο ΟΦΗ κατάφερε να φτάσει σε ακόμα μια νίκη μέσα στο «Γεντί Κουλέ» ξεπερνώντας το εμπόδιο των σκληροτράχηλων Θεσσαλών.

Το γκολ του Μάνου στο 14′ ήταν εκείνο που έλυσε τον γόρδιο δεσμό με τον ΟΦΗ πάντως να εμφανίζει δυσκολία στην δημιουργία των φάσεων – ειδικά στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ συνέχιζε να εμφανίζεται νωθρός και παραλίγο να το πληρώσει όταν ο Κονέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Στρέζου, Κομεσίδη μπήκε «σφήνα» όμως το πλασέ που έκανε πήγε στο δοκάρι.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διώξουν το άγχος στο 72′ όταν ο Μάνος κέρδισε το πέναλτι, ο Βουό όμως αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Γκέκα.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (62′ Ντίνας), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (93’ Βαφέας), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (85’ Μαχαίρας), Ποτουρίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Λεφίδης (65′ Καραγιάννης), Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης, Ντάγκρας (48′ Χαντζάρας – 85’ Τζέκος), Κονέ, Πλαβούκος.

πηγή βίντεο : Mike Loupnikis

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected