Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Mπιλετάκι” 100.000 ευρώ στον Αγροτικό Αστέρα!

Τεράστιο ζήτημα πήγε να δημιουργηθεί στον Αγροτικό Αστέρα. Βέβαια, στην ομάδα του Ευόσμου θεωρούν ότι το θέμα μπήκε στην τελική ευθεία της επίλυσης του.

Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, από το 1994, ο Δήμος πλήρωνε για την ηλεκτροδότηση του «Δημήτρης Κοντικάκης».

Όπως αναφέρει η liganews, τον Ιούνιο του 2017 αυτό έπαψε να υφίσταται και ο Αγροτικός άρχιζε να πληρώνει αυτός το ρεύμα. Ωστόσο, οι άνθρωποι του (σ.σ. τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Ερασιτέχνης) ενημερώθηκαν πρόσφατα ότι θα πρέπει να πληρώσουν ένα υπέρογκο ποσό στον Δήμο ως αναδρομικά (σ.σ. λέγεται ότι ήταν της τάξης των 100.000 ευρώ)!

Φυσικά, θα δημιουργούσε τεράστιο ζήτημα, ακόμη και για την λειτουργία του συλλόγου. Ετσι, κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες. Ο Αγροτικός ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμαρχο, Πέτρο Σούλα, ενώ στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο έδωσαν το «παρών» για να διευθετηθεί η υπόθεση.

«Με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο, παρουσία των μελών της διοίκησης, αλλά και του δικηγόρου, του κ. Βαγγέλη Χατζηιωάννου, γίναμε σαφείς. Ηταν απόλυτη ευθύνη και απόφαση του Δήμου. Δεν έχουμε σκοπό να πληρώσουμε κάτι, αφού δεν μας αναλογεί κάτι αναδρομικό. Πληρώνουμε ήδη και θέλουμε να ελπίζουμε ότι με την καλή θέληση και πρόθεση του Δημάρχου εντός του μηνός θα έχει λυθεί το θέμα οριστικά, με βάση αυτά που προτείναμε, για το καλό όλων και πάνω απ’ όλα για το καλό του συλλόγου μας», δήλωσε στην εφημερίδα «Μetrosport» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χρόνης Αρετάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected