Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Νίκη “χρυσάφι” για τη Λαμία!

Μια πολύ σημαντική νίκη, που ίσως αποδειχθεί καθοριστική, σημείωσε σήμερα στα Χανιά η Λαμία.

Ακόμα μια ήττα υπέστη ο Πλατανιάς στα Περιβόλια, αυτή τη φορά από τη Λαμία με 2-1. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι.

Οι Χανιώτες σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις στημένες φάσεις, καθώς κέρδισαν 7(!) κόρνερ, με μεγαλύτερη στιγμή στο 34΄ όταν έπειτα από σέντρα του Ουντότζι, ο Νίλι σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 62ο λεπτό, η ομάδα της Φθιώτιδας άνοιξε το σκορ όταν έπειτα από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από δεξιά, ο Στάμου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια του να απομακρύνει. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βάντερσον νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κλιάιτς, σπαταλώντας σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το σουτ του Στόιτσεφ στο 71ο λεπτό πέρασε πολύ κοντά από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου, για να έρθει ο Μπλάζιτς στο 78′ εντελώς αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή κάνοντας το 2-0 με ωραίο πλασέ.

Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κασάλιτσα από τον Παπαδόπουλο. Ο Ενσικουλού ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα για να γράψει το τελικό 1-2 στο 89′. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πίτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, με αποτέλεσμα η Λαμία να ολοκληρώσει τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για τη Λαμία, καθώς πλέον βρίσκεται στο +7 από τον Απόλλωνα, ενώ ο Πλατανιάς δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να κερδίσει στην έδρα του μία ομάδα που θεωρείται από τις πιο αδύναμες του φετινού πρωταθλήματος.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51’ Στόιτσεφ), Κασαλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80’ Γκζέλτσακ), Νιλί, Ενσικουλού

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22’ Ακόστα), Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Πίτι, Βάντερσον (82’ Καραγιάννης), Μπούντνικ (68’ Τσούκαλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected