Super League 1

Ανατροπή σε τρία λεπτά για τον Λεβαδειακό!

Η ΑΕΛ αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ματς στην Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό, στο τέλος δεν πήρε τίποτα στο τελικό 2-1.

Οι “βυσσινί” προηγήθηκαν στο ματς με τον Κριζμάν στο 43′, όμως ο Λεβαδειακός κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με γκολ των Σουμπίνιο (60′) και Μαρκόφσκι (63′). Στους 29 βαθμούς ο Λεβαδειακός, παρέα στην 10η θέση με τον Παναιτωλικό. Έμεινε στους 25 βαθμούς και την 12η θέση η ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν αρκετά την άμυνα της ΑΕΛ, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Το παιχνίδι περνούσε πολύ από τα πόδια του Σουμπίνιο, ο οποίος έψαχνε συνεχώς με κάθετες μπαλιές τους επιθετικούς του. Σε μία εξ αυτών στο 8ο λεπτό έβγαλε τον Γιακουμάκη απέναντι από τον Μπόζοβιτς, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να τον περνάει αλλά να ανοίγει το κοντρόλ και να μην μπορεί να κάνει καλό τελείωμα! Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μπόζοβιτς πρόλαβε τον Μαρκόφσκι σε τετ-α-τετ και δεν του επέτρεψε να απειλήσει.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Ζαραδούκας (62′ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (80′ Καθάριος), Γιουσούφ (70′ Σαβαντογκό), Μαρκόφσκι.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ (82′ Μόρας), Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (76′ Μλαντένοβιτς), Λεοζίνιο (69′ Ρέντζας), Κρισμάν, Περόνε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected