Κατηγορίες
Super League 1

Απίστευτο ματς στην Τρίπολη, μεγάλη νίκη του Αστέρα!

Ο Αστέρας πήρε τεράστια νίκη (3-2) κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με τα γκολ του Κυριακόπουλου και του Τόνσο και έφτασε τους 32 βαθμούς, μπαίνοντας πολύ δυνατά στο κόλπο της 5άδας και πάλι!

Μετά τους ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από την Τρίπολη δεν πέρασε ούτε ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, που ερχόταν από ένα νικηφόρο σερί 12 αγώνων.

Ο Κυριακόπουλος με σουτάρα έκανε το 1-0 στο 18′, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κάμπος, αλλά ο Τόνσο στο 53’… έκοψε τα φτερά του «δικέφαλου του Βορρά» για τον τίτλο και τα φόρεσε στην ομάδα του στην προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή στην Ευρώπη.

Στο τέλος (97′) ο ΠΑΟΚ πήρε πέναλτι με τον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος ευστόχησε και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Ιγκλέσιας… σκότωσε τον αντίπαλο με γκολ στο… 98′!

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports.gr

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (46′ Κώτσιρας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Κυριακόπουλος (67′ Ντουντού), Τσιλιανίδης, Μανιάς (84′ Καλτσάς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (69′ Ασεβέδο), Πέλκας, Μακ (57′ Μπίσεσβαρ), Κάμπος (83′ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected