Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Δώστε της το στέμμα να τελειώνουμε! (vid)

Περιμένοντας τη… στέψη! Η Σίτι επικράτησε 1-0 της Τσέλσι βρέθηκε στο +18 από τη Λίβερπουλ, ενώ στέλνει την περσινή πρωταθλήτρια εκτός Champions League. 

Ποιος να τη σταματήσει… Η Σίτι συνεχίζει ακάθεκτη, επικράτησε 1-0 της Τσέλσι, βρέθηκε στο +18 από τη Λίβερπουλ και περιμένει την ημερομηνία για τη στέψη της! Στον αντίποδα, οι Μπλε καταρρέουν, χάνουν τον έλεγχο και βλέπουν το σεντόνι να απομακρύνεται (στο -5 από την Τότεναμ).

Οι πιθανότητες να της χαλάσει το πάρτι στο “Etihad” η (περσινή πρωταθλήτρια, για να μην ξεχνιόμαστε…) Τσέλσι ήταν σχεδόν μηδενικές κι αυτό επιβεβαιώθηκε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης- έστω κι αν η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν «ανούσια»: μετά από ένα πρώτο 25λεπτο επουσιώδους κατοχής, η Σίτι απείλησε στο 27΄ με σουτ του Σανέ, το οποίο έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Αθπιλικουέτα, στη μοναδική στιγμή που απειλήθηκε πραγματικά η Τσέλσι στο πρώτο 45λεπτο.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΜΑΝ ΣΙΤΙ: Έντερσον Μοράες, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ζίντσενκο (87′ Ντανίλο), Γκιουντογάν, Ντε Μπράινε, Νταβίντ Σίλβα (93′ Φόντεν), Μπερνάρντο Σίλβα, Σανέ, Αγκουέρο (85′ Γκαμπριέλ Ζεζούς).

ΤΣΕΛΣΙ (5-4-1): Κουρτουά, Μόουζες, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Μάρκος Αλόνσο, Ντρίνκγουοτερ, Φάμπρεγας, Ουίλιαν (78′ Ζιρού), Πέδρο (82′ Έμερσον Παλμιέρι), Αζάρ (90′ Μοράτα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected