Football League

Εκπληκτικό ματς στη Δράμα, τρομερό γκολ ο Νίκος Ζούρκος! (photos)

Σκορ και θέαμα πρόσφεραν Δόξα Δράμας και Αιγινιακός όπου στο μεταξύ τους παιχνίδι είχε το αγγλικό σκορ 3-3, με το αποτέλεσμα να αδικεί τους «Μαυραετούς» που είχαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

Ο αγώνας είχε δύο ανατροπές, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι επιθετικά, όμως να πληρώνουν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά και τις αμυντικές αδράνειες στις φάσεις των γκολ των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, με το Σοφιάνη να βγαίνει τετ α τετ μετά από λάθος του Βαλλιάνου, αλλά να αστοχεί. Η Δόξα βγήκε δύο φορές μπροστά με τον Κουσκουνά, ο οποίος όμως δεν ήταν αποτελεσματικός, στο 13’ και στο 15’. Και πάλι ο Κουσκουνάς απείλησε στο 19’, με τον Καραγκιόζη να αποκρούει.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι ψηλά και ο Γκότοβος έγινε επικίνδυνος με κεφαλιά, στο 21’. Επιθετικός μονόλογος για τους «μαυραετούς» που έψαξαν το γκολ. Στο 25’, είχαν και δοκάρι με το Μαρκόπουλο. Η υπεροχή της Δόξας μετουσιώθηκε σε γκολ, στο 31’, με σκόρερ το Γουνδουλάκη, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, σε σέντρα του Κουσκουνά.

To δεύτερο μέρος επεφύλασσε ολική ανατροπή και μάλιστα άμεσα, με τον Αιγινιακό να ισοφαρίζει, στο 49’ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου και το Χότζιτς να «παγώνει» το γήπεδο, στο 50’, με σουτ για το 1-2. Οι παίκτες της Δόξας αντέδρασαν άμεσα και στο 63’, ο νεοεισελθών Γεωργιάδης ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 68’, το παιχνίδι «γύρισε» ξανά, με τον Κουσκουνά να σημειώνει το 3-2, με γυριστό, που βρήκε και στο δοκάρι. Τίποτα ωστόσο δεν είχε τελειώσει, με το Ζούρκο να ισοφαρίζει ξανά, με άπιαστο βολέ, στο 86’ .

Το 3-3 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Βιτλής, Ριζογιάννης (57’ Κάσες), Μαρκόπουλος (57’ Γεωργιάδης), Γουνδουλάκης, Ματσούκας (76’ Ντιμιτρόφσκι), Κουσκουνάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πέριτς, Χότζιτς (60’ Πετρούσης), Σοφιάνης.

δείτε φωτογραφίες στο dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected