Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μακεδονικός – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 6-0

Υπέρ το δέον αποτελεσματικός ήταν σήμερα ο Μακεδονικός στην Ευκαρπία, κατατροπώνοντας την ομάδα της Ημαθίας που δεν είχε απαντήσεις.

Το σύνολο του Γιώργου Αβραμίδη πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις σε διάστημα μηνών και το αποτέλεσμα αποτυπώνει ακριβώς την εικόνα του αγώνα. Για την ακρίβεια, το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αν Παπαποστόλου και Καπτίεφ (κατά κύριο λόγο) δεν αστοχούσαν σε τετ-α-τετ ή ακόμα και στο ανάποδο ψαλιδάκι (!) του τελευταίου ύστερα από σέντρα του Τουμανίδη!

Ο Μακεδονικός είχε κατοχή ποσοστού 79%, με 16 (!) τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 11 εντός εστίας, στοιχεία που από μόνα τους αποδεικνύουν τη σαφέστατη ανωτερότητα του. Σε κάθε περίπτωση, όποιος παρακολούθησε τον αγώνα είδε τους μεν γηπεδούχους να θέλουν και να μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα, τους δε φιλοξενούμενους να έχουν ρόλο παθητικού παρατηρητή όσων οι παίκτες του Μακεδονικού έβγαζαν στο γήπεδο.

η ανάλυση του αγώνα στο epsm24.gr

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Αβραμίδης): Γουμάγιας, Τουμανίδης, Τσουκάνης, Αντωνιάδης (65’ Βόσδου), Παπατζίκος (46’ Λυκίδης), Τσιαμπάζης, Λύρας (57’ Ρίτσκος), Γαρύφαλλος (63’ Πεχλιβάνης), Καπτίεφ, Διαμαντίδης, Παπαποστόλου.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας (Γιαγκούδης): Κούζας, Πέικος, Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Μπουντάνι, Ταλαίπωρος, Κούμπουλα, Τριανταφυλλόπουλος (65’ Ηλιού), Αρβανιτίδης, Γιοβανόπουλος, (53’ Τσιουμτσιούδας), Κιβρακίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected