Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρικός μαραθώνιος σήμερα στο “Cafe στο 90′”!

Τρία πολύ σπουδαία ματς, αρχής γενομένης από τις 15.00 θα παρακολουθήσουν σήμερα οι ποδοσφαιρόφιλοι στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει πάνω του το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα σημερινά παιχνίδια στην Super League. Τελικός για ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ ο Πανιώνιος.

Η αρχή γίνεται στην Τρίπολη στις 15:00, εκεί όπου ο Αστέρας (29 βαθμ.) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (52 βαθμ.). Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, να περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα την απόφαση σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να γνωρίζει αν θα πάει ως πρωτοπόρος στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ. Από την άλλη οι Αρκάδες θέλουν να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση, προκειμένου να διατηρηθούν σε απόσταση βολής από την 5η θέση.

Λίγο αργότερα στις 17:15 στο ΟΑΚΑ, η Ένωση (51 βαθμ.) θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο (32 βαθμ.). Για τους κιτρινόμαυρους μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι, το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει είναι αυτό της νίκης, κάτι που ενισχύεται ακόμα περισσότερο σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους κυανέρθους, οι οποίοι θέλουν παρά τις σημαντικές απώλειες που αντιμετωπίζουν να παραμείνουν εντός πρώτης πεντάδας.

Τέλος η αυλαία πέφτει στις 19:30 στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου συγκεντρώνονται τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας, με τους Ολυμπιακό (46 βαθμ.) και Παναθηναϊκό (30 βαθμ.) να θέλουν το τρίποντο για ξεχωριστούς λόγους. Οι μεν Πειραιώτες σε περίπτωση δικαίωσής τους για τα γεγονότα της Τούμπας, θα έχουν επιστρέψει για τα καλά στη μάχη του πρωταθλήματος. Οι δε πράσινοι βρίσκονται στο -2 από την πρώτη πεντάδα και ψάχνουν βαθμούς προκειμένου να «σβήσουν» τον πιθανότατο κατά πως όλα δείχνουν αποκλεισμό που θα του επιβάλει η UEFA από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα :

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (15:00)
ΑΕΚ – Πανιώνιος (17:15)
Λεβαδειακός – ΑΕΛ (17:15)
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected