Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον Φίλιππο Μελίκης για την άνοδο!

Άνοιξαν σαμπάνιες σήμερα για τον Φίλιππο Μελίκης, που εδώ και λίγες ώρες πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α Ερασιτεχνική της σεζόν 2018/2019!

Τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και το πρώτο εισιτήριο ανόδου έχει από πλέον κάτοχο!

Οι «ερυθρόλευκοι», με τη νίκη τους κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού «σφράγισαν»» το πολυπόθητο εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία, στην οποία επιστρέφουν μετά από 2 χρόνια.

Άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε ήταν τεράστια και παρά τις δύσκολες εποχές, κατόρθωσαν να αντεπεξέλθουν και να βάλουν τις βάσεις για τη σημερινή επιτυχία.

Από τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Μαμουτόπουλο ως και τους ποδοσφαιριστές (οι περισσότεροι με εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες), αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια τους που χαρακτηρίστηκε από το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνουν.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως στον προπονητή Θοδωρή Τέγο, που με την εμπειρία του αλλά και τις τεχνικές γνώσεις του, έδωσε το δικό του στίγμα και αποτέλεσε έναν από τους πλέον σημαντικούς κρίκους της φετινής αλυσίδας.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και εύχεται στον σύλλογο πάντα επιτυχίες και ο προγραμματισμός του ερχόμενου καλοκαιριού να είναι τέτοιος που θα θέσει τα θεμέλια για παραμονή της ομάδας σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected