Κατηγορίες
Super League 1

Καταθέτει έφεση ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να εκδικαστεί η έφεση ως το τέλος της εβδομάδας ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να παίξουν με κόσμο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού κατακυρώθηκε στους «ερυθρόλευκους» από τον πειθαρχικό όργανο της λίγκας, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Κάτι που σημαίνει πως το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα πρέπει να διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με το SDNA, ο ΠΑΟΚ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες, όχι απλά να του επιστραφούν οι βαθμοί, αλλά και να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με κόσμο!

Γι’ αυτό το λόγο, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καταθέτει άμεσα έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ίσως ακόμη και σήμερα ή το αργότερο το πρωί της Τρίτης.

Σκοπός, είναι να υπάρξει σύντμηση προθεσμιών από το αρμόδιο όργανο και να εκδικαστεί η υπόθεση ως το τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή) με την μορφή του κατ’ επείγοντος.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και προλάβει να «ρίξει» την ποινή με την έφεσή του, τότε το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί με κόσμο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected