Κατηγορίες
Γενικά - Διάφορα

Το SportsUp καλωσορίζει στο γκρουπ συνεργατών το Κέντρο Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας “Ενσυναίσθηση”

Έχουμε αναφέρει πολλάκις στο SportsUp πως η μεγάλη ομάδα συνεργατών που “χτίζουμε” καθημερινά, αποτελείται από επιχειρηματίες, επαγγελματίες, επιστήμονες και ανθρώπους από όλους τους κλάδους της καθημερινότητας, με στόχο να δώσουμε στον αναγνώστη τις πιο ιδανικές λύσεις και επιλογές.

Από σήμερα, καλωσορίζουμε στο γκρουπ το Κέντρο Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας “Ενσυναίσθηση”, που εδρεύει στην πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Κεντρικής 143.

Ο χώρος είναι απόλυτα ιδανικός και εναρμονισμένος με τις ανάγκες των επισκεπτών, ιδιαίτερα καλαίσθητος και ζεστός, στοιχεία που σε κερδίζουν από την πρώτη επίσκεψη.

Στην «Ενσυναίσθηση» παρέχονται υπηρεσίες Λογοθεραπείας αλλά και Εργοθεραπείας, με ειδίκευση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, μια απόλυτα επιτυχημένη διαδικασία που συμβάλει σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην εκάστοτε συνεδρεία.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους συνεργάτες μας πλέον και συγκεκριμένα στην κα Αθηνά Μπέκα και στον κ. Φώτη Φωτιάδη, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν με θέρμη και με θέληση για συνεργασία, η οποία και θα είναι για μας το κίνητρο για να προβάλουμε το έργο που επιτελούν.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στα τηλέφωνα 2331300102 – 6975666403 για να κλείσετε ένα ραντεβού για δωρεάν αξιολόγηση και ενημέρωση ή να επισκεφτείτε την πολύ αναλυτική σελίδα του Κέντρου “Ενσυναίσθηση” στο facebook ΕΔΩ

δείτε φωτογραφίες από τον υπέροχο χώρο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected