Κατηγορίες
MiniFootball

Απόλαυση και θέαμα στο Gillette Unileague!

Το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλhμα Φοιτητών και Σπουδαστών, Gillette Unileague προχωρά ακάθεκτο και οι ομάδες που βρίσκονται στη 2η φάση απολαμβάνουν τα παιχνίδια!

Στο ματς Ποσειδών-Κέντρου Αθλητικού Ρέπορταζ (14-0), το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την απόλαυση και των δύο ομάδων.

Μιλώντας στον Νίκο Νικολακόπουλο, οι Νίκος Μυλωνάς και Άγγελος Κωστής από την ομάδα Ποσειδών, τόνισαν:

“Ήταν το πρώτο παιχνίδι της επόμενης φάσης,τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι και παράλληλα εμείς σαν ομάδα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να περάσουμε στην φάση των νοκ άουτ.

Είναι η τρίτη μας φορά στο τουρνουά,την πρώτη φορά πήγαμε μέχρι τους 16 του πρωταθλήματος,πέρυσι φτάσαμε μέχρι τους 32 του Κυπέλλου με διαφορετικό ρόστερ και φέτος φτιάξαμε μία ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές θέλοντας να πάμε και καλύτερα,έχοντας και την κατάλληλη χημεία μεταξύ μας.

Οι Δημοσθένης Καραμούζας και Θοδωρής Γεωργαντής από την ομάδα του ΚΑΡ ανέφεραν τα εξής:”Το γεγονός ότι χάσαμε είναι ότι οι αντίπαλοί μας ήταν πολλοί καλύτεροι από εμάς και πιο έμπειροι.Ενώ στην αρχή μπήκαμε δυνατά κάνοντας 4 τελικές στα πρώτα λεπτά χωρίς να πετύχουμε όμως γκόλ,όταν το σκορ ξέφυγε πάνω από τα 5-6 γκολ που δεχτήκαμε έπεσε και η ψυχολογία της ομάδας.

Εννοείται πως παίζει σημαντικό ρόλο σε μία ομάδα όταν δεν έχει έναν σίγουρο τερματοφύλακα,αυτό το πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όμως και να δείξουμε από εδώ και πέρα τον καλό μας εαυτό αλλά παράλληλα να δουν οι αντίπαλοι μας πως δεν είμαστε τυχαία στην επόμενη φάση του τουρνουά.”

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών χρυσός χορηγός είναι η Old Spice ενώ επίσης την διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected