Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” από Βέροια για τον Απόλλωνα Λάρισας!

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τους παίκτης της Βέροιας, την απόκτηση του Λαρισαίου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Λίταινα.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 21/09/1995 και προέρχεται από την ομάδα της Βέροιας με ένα γεμάτο και παραγωγικό πρώτο εξάμηνο όπου μέτρησε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Πριν πάει το καλοκαίρι του 2017 στην μακεδονική ομάδα, είχε αγωνισθεί στον Τύρναβο από όπου ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του και στην Καλλονή (27 συμμετοχές) στην Football League.

Στο ρόστερ του Απόλλωνα Λάρισας εντάχθηκε από την Παρασκευή (09/03) και ο Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σουλιώτης.

Ο υψηλόσωμος πρώην παίκτης της ΑΕΛ (8 συμμετοχές), ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας πριν κάνει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τύρναβο, όπου στην Football League μέτρησε 19 αγωνιστικές παρουσίες.

Ο Σουλιώτης προέρχεται από την Βέροια, της οποίας ήταν αρχηγός κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο (13 συμμετοχές) πριν η μακεδονική ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Φωτογραφία του χρήστη Απόλλων Λάρισας.

Φωτογραφία του χρήστη Απόλλων Λάρισας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected