Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος] ΑΟ Λουτράκι – Ιάλυσος Ρόδου 1-3

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ (1-3) επί του ΑΟ Λουτρακίου πανηγύρισε ο Ιάλυσος, ο οποίος συνεχίζει να πιστεύει στο όνειρο της πρώτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική. Δύο γκολ ο εξαιρετικός Δελαπόρτας, ενώ ένα πρόσθεσε ο Μαντζάνο.

Η ομάδα του Σάκη Τερζή μπήκε αποφασισμένη με στόχο να πάρει το τρίποντο και από το πρώτα λεπτά του παιχνιδιού κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της.

Ο Ιάλυσος πήρε από την αρχή της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας, πίεσε αρκετά τον αντίπαλο και έδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 7′ με τον Σπάρταλη να κάνει το πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διασσινού.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 15′ όταν η μπάλα έφτασε στην δεξιά πλευρά, όπου βρίσκονταν ο Γούλας, ο παίκτης του Λουτρακίου έκανε το σουτ, όμως ο Ανδρούτσος απομάκρυνε με τις γροθιές.

το φιλμ του αγώνα στο xxsports.org

Συνθέσεις

ΑΟ Λουτράκι : Διασσινός, Τσώκος, Ντερτιλλής Τσάκα, Τζορμπατζίδης (46′ Παππάς), Πετρίδης (46′ Στασινόπουλος Ε.), Σιώκος, Γούλας, Γεωργίου, Ζερβός (66′ Βοϊδήλας), Πέριτς (71′ Γεωργούλιας).

Ιάλυσος Ρόδου : Ανδρούτσος, Σταυλάς, Παφιάκης (84′ Αρέτογλου), Σταυλάς, Τσούπρος, Σταθάκης, Ρεκλείτης, Φαβάλι (70′ Μαντικός), Σπάρταλης (48′ Αζεμάι), Δελαπόρτας, Κόλα (89′ Καραμανώλης Σ.), Μαντζάνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected