Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Όργια” Ράσφορντ και προβάδισμα για τη δεύτερη θέση η Γιουνάιτεντ! (vid)

Με τον Μάρκους Ράσφορντ να φανερώνει τις τεράστιες πτυχές του ταλέντου του σημειώνοντας δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, η “αρμάδα” του Μουρίνιο πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Είχε να δει ενδεκάδα από την Boxing Day! Ήταν η έμπνευση του Ζοσέ Μουρίνιο για το αρχικό σχήμα, διότι ο special one πόνταρε σε κάτι που λίγοι έχουν παρατηρήσει. Ο Μάρκους Ράσφορντ μπορεί να είναι ακόμα μόλις 20 ετών, όμως φτιάχνεται με τα μεγάλα παιχνίδια. Το 40% των τερμάτων που έχει σκοράρει με την κόκκινη φανέλα είναι απέναντι στους Big-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου, κάτι που τον καθιστά τον άνθρωπο των ντέρμπι.

Ο πιτσιρικάς Άγγλος «εκτέλεσε» δύο φορές την Λίβερπουλ, έγινε ο νεαρότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκοράρει δις απέναντι στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και με το 2-1, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έγινε πια ξεκάθαρο φαβορί για τη δεύτερη θέση.

η ανάλυση του ματς στο SDNA

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Μπαγί, Σμόλινγκ, Βαλένσια, Μάτιτς, Μάτα (89′ Λίνγκαρντ), ΜακΤόμινεϊ, Σάντσες (96′ Νταρμιάν), Ράσφορντ (70′ Φελαϊνί), Λουκάκου.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Ρόμπερτσον (84′ Σολάνκε), Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Αρνολντ (80′ Βαϊνάλντουμ), Τσαν, Μίλνερ, Τσάμπερλεϊν (62′ Λαλάνα), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected