Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Φίλιππος Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα 1-3 (photos)

Πολύ σημαντική νίκη για τον ΦΑΣ Νάουσα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη πήρε αυτό που ήθελε στην Αλεξάνδρεια και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής, βρίσκεται στην 7η θέση με 34 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος αγωνίστηκε για το γόητρο καθώς έχει αποχαιρετήσει και μαθηματικά την κατηγορία, σε μια χρονιά που ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο για τους “πράσινους”

Μπροστά σε λίγους θεατές και μετά από ένα νωθρό πρώτο τέταρτο στην αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Χουσεΐνογλου κέρδισε την κόντρα από τον Τζημογιάννη στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γρηγοριάδη, που αιφνιδιάστηκε από το γκελ που έκανε η μπάλα στο έδαφος.

Το τέρμα αυτό έφερε σε μειονεκτική θέση τους “κυανόλευκους” που έπαιζαν μόνο για τη νίκη και στο 27′ έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Τούφας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Τζημογιάννης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Κούζα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και ως μοναδικό στόχο τη νίκη, πίεσε σε μεγάλο βαθμό για την ανατροπή και την πέτυχε με “δράστη” τον Τάσο Καψάλη, ο οποίος στο 78′ δέχτηκε την πάσα στην πλάτη της άμυνας, κινήθηκε παράλληλα με το τέρμα και με λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούζα για το 1-2.

Το τέρμα αυτό “έλυσε” τα πόδια των “κυανολεύκων” οι οποίοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στο 82′ όταν ο Κυζιρίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο ανενόχλητος στο πρώτο δοκάρι Μουρατίδης έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΦΑΣ Νάουσα την Κυριακή 18/3 εντός έδρας με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό ενώ ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας θα μεταβεί στη Χαλάστρα για την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό.

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Κούζας, Πέικος, Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Μπουντάνι, Κούμπουλα (63΄Γιοβανόπουλος), Χουσεΐνογλου, Αβραμόπουλος, Αρβανιτίδης, Αλμύρας (65΄Τριανταφυλλόπουλος), Κιβρακίδης.

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Ζούρκος, Ντινόπουλος (57΄Παντζαρτζίδης), Μουρίκι (75΄Λαμπριανίδης), Τούφας (84′ Τόσιος), Μαντώς (69΄Καψάλης), Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected