Κατηγορίες
Super League 1

Υγιεινός περίπατος για τον Ολυμπιακό, “λευκή πετσέτα” ο Πλατανιάς

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στα Χανιά κερδίζοντας τον Πλατανιά με 4-0.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου που φαίνεται να τα έχει παρατήσει, είχε μια πολύ άσχημη απόδοση, μην καταφέρνοντας σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να περιορίσει τον μεγάλο της αντίπαλο.

Ουσιαστικά, όλα κρίθηκαν από πολύ νωρίς στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό που ήταν να… βάλει το πρώτο γκολ. Αυτό έγινε στο 14ο λεπτό με την προβολή του Ρομαό, για ν’ ακολουθήσουν στη συνέχεια και άλλα τρία, τα δύο από τα οποία σημειώθηκαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 24’ ακολούθησε το 2-0 όταν μετά το σουτ από τον Ανσαριφάρντ, ο Κλιάιτς απομάκρυνε με τα πόδια, αλλά στην επαναφορά της μπάλας, ο Μάριν σκόραρε. Το τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σημειώθηκε από πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μιραλάς από τον Μαλσά, με τον Βέλγο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από τα 11 βήματα.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τον Ολυμπιακό να φτάνει και σε ένα τέταρτο γκολ το οποίο σημειώθηκε στο 58’ όταν από τη σέντρα του Ελαμπντελαουί ο Σισέ μέσα στην περιοχή του Πλατανιά πήδηξε ανενόχλητος και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Για τον Ολυμπιακό, αποδεικνύονται πραγματικά βάσανο τα τελευταία ματς της σεζόν, καθώς είναι φανερό ότι έχει πετάξει λευκή πετσέτα, γνωρίζοντας κάθε αγωνιστική μία βαριά ήττα…

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Ουές, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (70′ Παπανικολάου), Στάμου (46′ Πατράλης), Δημούτσος (46′ Κοροβέσης), Μαλσά, Νίλι, Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς (66′ Ζιλέ), Φορτούνης (62′ Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75′ Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected