Κατηγορίες
Super League 1

Κώστας Κωτσόπουλος στο gazzetta.gr : “Ζω ένα όνειρο!”

Ο Κώστας Κωτσόπουλος σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ απέναντι στον Πανιώνιο και μίλησε στο gazzetta.gr γι’ αυτό και για όσα απίθανα έχει ζήσει τους τελευταίους τρεις μήνες!

Το παιχνίδι του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο βρίσκεται στο 60ο λεπτό με τους Νεοσμυρνιώτες μπροστά στο σκορ με 2-0. Εκείνη τη στιγμή ο Νταμίρ Κάναντι περνάει στο παιχνίδι τον Κώστα Κωτσόπουλο με σκοπό να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή και να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για να γυρίσει το παιχνίδι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο 20χρονος επιθετικός τον δικαιώνει! Κόρνερ του Γιαννούλη, ο Κωτσόπουλος πιο ψηλά απ’ όλους με καρφωτή κεφαλιά μειώνει σε 2-1. Αλλά αυτό το τέρμα ήταν πολλά περισσότερα από μόνο ένα γκολ για τον νεαρό επιθετικό. Δεν έβαλε μόνο την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι, δεν έδωσε μόνο το σύνθημα για το τελικό 2-2, αλλά σημείωσε και το πρώτο τέρμα της καριέρας του σε επαγγελματικό επίπεδο!

Ο Κωτσόπουλος, μέχρι τον Ιανουάριο έπαιζε στη Νάουσα, ομάδα Γ’ Εθνικής. Τον Γενάρη πήγε να δοκιμαστεί στην Ντόρτμουντ και λίγες μέρες αργότερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και βρέθηκε να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ με τον Ατρόμητο. Δεδομένα ο πιο… τρελός μήνας της ζωής του νεαρού επιθετικού!

Λίγο καιρό αργότερα ,κι αφού ήδη έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Νταμίρ Κάναντι που έδειξε από την πρώτη μέρα να τον πιστεύει, ήρθε και το πρώτο του επαγγελματικό γκολ και μάλιστα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Ατρόμητο. Μετά από αυτό, μίλησε για όσα έχει ζήσει τους τελευταίους μήνες και σας είπαμε παραπάνω, στο gazzetta.gr. Να σημειώσουμε, πως ο 20χρονος επιθετικός μας μίλησε πριν ανακοινωθεί η επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected