Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας (photos)

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά, η καθιερωμένη πλέον συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2017/2018. 

Οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου και αναφέρθηκαν τόσο την προετοιμασία των ομάδων τους για τον πρώτο φετινό τίτλο αλλά και για τη σημασία που έχει η κατάκτηση του τροπαίου για αμφότερους τους συλλόγους.

Για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. είναι ο τέταρτος τελικός στα τελευταία πέντε χρόνια και εκ των πραγμάτων οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά τη σημαίνει μια παρουσία σε ένα τέτοιο ματς, ωστόσο και για τον Μέγα Αλέξανδρο (που θα αγωνιστεί σε τελικό μετά από 14 χρόνια) είναι μια τεράστια πρόκληση καθώς ο τίτλος αυτός είναι ο μοναδικός που λείπει από την τροπαιοθήκη του.

Εκ μέρους της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας, μίλησαν οι Πέτρος Ανδρεανίδης και Χρήστος Μουχτάρης από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη διαδικασία της διεξαγωγής του αυριανού τελικού, ενώ φέτος επιλέχθηκε η μέρα Τετάρτη λόγω της συμμετοχής του Μέγα Αλέξανδρου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Από τις ομάδες, τον λόγο πήρε στην αρχή ο πρόεδρος των “πρασίνων”, Τάκης Παπαδόπουλος ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας αλλά και της ποιότητας των δύο συλλόγων. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο οποίος μάχεται φέτος για την κατάκτηση του τίτλου και κατ επέκταση για την άνοδο στη Γ Εθνική ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη θέληση όλων να γίνει ένα παιχνίδι γιορτή.

Ο ομόλογος του στον “δικέφαλο”, Βασίλης Κίτσας χαρακτήρισε γιορτή τον αυριανό τελικό και πως ο ΠΑΟΚ βλέπει πάντα αυτά τα παιχνίδια ως γιορτή και πως θα ήταν μεγάλη χαρά να κατακτήσει η ομάδα έναν ακόμη τίτλο, τον τρίτο στον θεσμό τα τελευταία 5 χρόνια.

Οι δηλώσεις προπονητών και αρχηγών : 

Βασίλης Καστανιώτης : “Ιδιαίτερη στιγμή για μένα που θα αγωνιστώ και πάλι στο γήπεδο της Βέροιας, που έχω ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν. Ένας τελικός μόνο χαρά μπορεί να φέρει, τουλάχιστον πριν το παιχνίδι ωστόσο είναι ένα ματς που κρίνει τίτλο και στόχος του Μέγα Αλέξανδρου είναι να κατακτήσει το τρόπαιο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση”.

Φερέιρα Κινγκ : “Εύχομαι να δούμε ένα καλό παιχνίδι, να γίνει ένα ματς αντάξιο των δύο ομάδων και οι φίλαθλοι να το χαρούν. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μου είναι το πρωτάθλημα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο, με το οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση η ομάδα μου”.

Γιάννης Κιρκιλιανίδης : “Να δώσω συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που έφτασαν να διεκδικούν το τρόπαιο. Ως αρχηγός του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, θα δώσουμε τον καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στον πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του συλλόγου και για το λόγο αυτό προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το αυριανό ματς.

Δημήτρης Ευαγγελόπουλος : “Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πάντα αγαπητός για τον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας, πόσο μάλλον για εμάς που θα αγωνιστούμε σε έναν τελικό. Αντίπαλος μας μια ομάδα που εκπροσωπούσε το νομό στη Γ Εθνική και εκ των πραγμάτων έχουμε δύσκολο έργο, ωστόσο και ο ΠΑΟΚ έχει τη δική του ποιότητα, που τον έχει κάνει να ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων”

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected