Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστια Σεβίλλη, “άλωσε” το Ολντ Τράφορντ! (vid)

Ο Μπεν Γεντέρ πήρε από το…χεράκι τη Σεβίλλη και με δύο δικά του γκολ, η ομάδα της Ισπανίας έβαλε τις βάσεις για μια σπουδαία πρόκριση!

Ύστερα από ένα προβληματικό πρώτο σκέλος (0-0) και ένα προβληματικό πρώτο μέρος στη ρεβάνς, οι Κόκκινοι Διάβολοι πλήρωσαν την κακή εικόνα τους και επέτρεψαν στην Σεβίλλη να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά με μεγάλη νίκη στο Μάντσεστερ.

Η ομάδα του Μοντέλα έκανε 21 τελικές στο Old Trafford, όσες δεν έχει κάνει καμία ομάδα τα τελευταία 7 χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις και μάλλον δίκαια είναι αυτή που πέρασε. Σοκ στην Γιουνάιτεντ, στην οποία από τα μέσα Μαρτίου μοναδικός στόχος μένει η κατάκτηση του FA Cup. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μπεν Γεντέρ, ο οποίος μπήκε στο 72′ και στο 74′ και το 78′ καθάρισε το ματς.

η ανάλυση του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαγί, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Βαλένσια (77′ Μάτα), Μάτιτς, Φελαϊνί (60′ Πογκμπά), Λίνγκαρντ (77′ Μαρσιάλ), Σάντσες, Ράσφορντ, Λουκάκου.

Σεβίλλη (Βιτσέντζο Μοντέλα): Ρίκο, Κίερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Μερκάδο, Ν’ Ζονζί, Μπανέγα, Βάσκες (87′ Πισάρο), Σαράμπια, Κορέα (89′ Γκάις), Μουριέλ (72′ Μπεν Γεντέρ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected