Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος ΕΠΣ Μακεδονίας ο ΑΟ Καρδίας!

Ο ΑΟ Καρδίας με ανατροπή του σκορ, κατάφερε και κατέκτησε το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του, επικρατώντας του ΠΑΟ Κουφαλίων με 3-1!

Όπως αναφέρει το goalpress, ο ΠΑΟ Κουφαλίων ήταν αρκετά καλός στο πρώτο μέρος, έχοντας καλή ροή και κατοχή στο παιχνίδι. Στο 44ο λεπτό η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη άνοιξε το σκορ με τον Γιαννουπλάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καρδία ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε με τον Ξανθόπουλο στο 72ο λεπτό να ισοφαρίσει και να πάει το παιχνίδι στη παράταση.

Στη παράταση ο ΑΟΚ εμφανίστηκε και πάλι καλύτερος, έκανε το 2-1 με τον Μάνιο, ο οποίος με όμορφη προσποίηση και εξαιρετικό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στη Καρδία, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 106ο λεπτό με τον Ξανθόπουλο.

Έτσι, η Καρδία κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το κύπελλο ερασιτεχνών.

Συνθέσεις

ΑΟ Καρδίας (Αλεξίου – Γουγουτσάς): Βασιλειάδης, Τοπαλίδης (54′ Γκέκας), Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Πολυζάς (107′ Βασιλειάδης), Γίδαρος, Τσατσαρώνης (73′ Χότζα), Μάνιος, Βερνάρδος (64′ Βελισσάρης), Νικολόπουλος, Ξανθόπουλος

ΠΑΟ Κουφαλίων (Τσιτενίδης – Παπατζίκος): Κανδυλάπτης, Χαραλαμπίδης, Αϊβάζης, Χαριζάνης, Κοντσίδης (102′ Λιόντας), Τσακίρης, Υψηλός (98′ Καραμουκίδης), Μαργαρίτης, Μαντζιούνης, Πολίτης, Γιαννουπλάκης (59′ Αθανασιάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected