Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου από τα παλιά στον τελικό του Κυπέλλου!

Η Νίκη Βόλου στέφθηκε πανάξια Κυπελλούχος της ΕΠΣΘ, καθώς ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, βάζοντας τρία τέρματα με τους Καρτσαμπά, Μέτσε και Ιορδανίδη, ενώ στο δεύτερο μέρος, που αγωνίστηκε για παραπάνω από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, διατήρησε προβάδισμα ενός τέρματος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, κ. Σκουλά.

Ο ΝΠΣ «Βόλος» δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει τις επιθετικές αρετές του καθώς οι τυπικά φιλοξενούμενοι εφάρμοσαν με θρησκευτική ευλάβεια το πλάνο των προπονητών τους και το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν ένα γκολ με τον Ντεντάκη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η φυσιολογική πίεση που άσκησαν μετά την αποβολή του Ντινιωτάκη, απέφερε ένα ακόμη τέρμα με τον Μηλιώτη στο 87′ που όμως δεν ήταν αρκετό για να επιστρέψουν στο ματς.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost

Συνθέσεις

ΝΠΣ «ΒΟΛΟΣ»: Μούτσα, Ντεντάκης, Ζέρης (71′ Κολλάς), Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (80′ Μηλιώτης), Πέντα, Καμπαγέρο (89′ Μελισσόπουλος), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Κοντοές, Χρ. Καρτσαμπάς, Μέτσε, Ντόλγκι (90′ Βέργος), Ντινιωτάκης, Ιορδανιδης (82′ Τζάθας), Μπάιριτς (73′ Βουρδάκης), Τζιώρας (78′ Αναστασίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected