Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Κυπελλούχος Πέλλας η Δόξα Μαυροβουνίου! (photos)

Το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας κατέκτησε η Δόξα Μαυροβουνίου καθώς στον τελικό που έγινε στην Έδεσσα, παρουσία 1300 περίπου θεατών, επικράτησε με σκορ 1-0 του Αλμωπού και πανηγυρίζει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της.

Το παιχνίδι ήταν ποιοτικά μέτριο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο οι παίκτες της Δόξας Μαυροβουνίου φάνηκε να θέλουν περισσότερο το τρόπαιο και μετά το τέρμα που πέτυχαν κατάφεραν να ροκανίσουν τον χρόνο με διάφορους τρόπους χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα πλην μίας φάσης κατακτώντας δίκαια το κύπελλο. Ο Αλμωπός ήταν κακός οι παίκτες του ήταν άτολμοι και επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα και σε ένα ολόκληρο 90λεπτο δημιούργησε μία μόλις ευκαιρία.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο pellasports.gr
φωτογραφίες της απονομής ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Καραγιαννίδης, Μιχαηλιδης (73’ Ιωάννου), Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μούλας (81’ Παπαδημητρίου), Πολύζος, Μεντής, Μουσόνι, Ελευθεριάδης Λ., Κάρτζιος, (51’ Ελευθεριάδης Γ.), Στογιαννίδης (46’ Ούγκο)

Δόξα Μαυροβουνίου : Καμπαλής, Ζαχαριάδης, Γάτσος, Ρέις, Σιδέρης, Μπρέγκου (84’ Πίττας), Ουζούνης, Ρέτζια (89’ Φανιάδης), Καπουσούζης (58’ Αποστολούδας), Γιαουτζής, Καρυπίδης (63’ Γκότσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected