Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον ΠΑΟΚ Κουλούρας για την άνοδο!

Μια ακόμη διάκριση των τελευταίων χρόνων για τον ΠΑΟΚ Κουλούρας!

Έπειτα από τη σημερινή διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τη Θύελλα Στενημάχου, το τρίτο εισιτήριο ανόδου έχει και επίσημα κάτοχο!

Ο ΠΑΟΚ Κουλούρας «σφράγισε» την άνοδο στη νέα Β Ερασιτεχνική, που μετά την αναδιάρθρωση θα είναι η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Δεν έχουμε παρά να απονείμουμε τα εύσημα στη διοικητική και τεχνική καθοδήγηση του Νίκου Καρύδα, ο οποίος συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία και νοοτροπία, δίνοντας καθημερινά το στίγμα της λειτουργίας της Σχολής Ποδοσφαίρου αλλά και με την εμπειρία τόσων ετών στο υψηλότερο επίπεδο.

Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως στο δεξί χέρι του, Αλέξανδρο Δρένο που παρά το γεγονός πως βρίσκεται πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο τεχνικό τιμ, έχει προσαρμοστεί πλήρως και έχει μεγάλη θέληση και αγάπη και για το λόγο αυτό έχει ήδη στην κατοχή του το δίπλωμα UEFA C.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους κατέθεσαν ψυχή και σώμα στη μεγάλη προσπάθεια της φετινής χρονιάς και τους εύχονται αγωνιστική ανέλιξη και πάντα επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected