Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Γκολ και ασίστ ο Κωτσόπουλος στο φιλικό με Απόλλωνα Σμύρνης!

Οι “κυανόλευκοι” υποδέχθηκαν τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι σε φιλική αναμέτρηση κι επικράτησαν με 3-0. Κωτσόπουλος, Μπρούνο και Νταβιώτης οι σκόρερ.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα με τους Κάναντι και Παράσχο να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες μιας και δεν υπήρχε πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 με τα γκολ των Κωτσόπουλου (70′), Μπρούνο (77′ από ασίστ του Κωτσόπουλου) και Νταβιώτη (87′). Ο τελευταίος στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρομήτου σκόραρε και γκολ μετά την ασίστ του Γιαννούλη.

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες, Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανδάς, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Μπρούνο, Νταβιώτης και Κωτσόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον (46′ Ταΐρης), Μάατσεν (46′ Στάθης), Κούρος, Κοντοές (46′ Ναδάλες), Μπαρτολίνι (46′ Κύργιας), Χουάρεζ (46′ Κονέ), Ανιέτε (46′ Σιατραβάνης), Τσουκαλάς (46′ Μενδρινός), Καστιγέχος (46′ Ελμπάζ), Στόουκς (46′ Ντεβέσα), Καλλέργης (Αλίβοντιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected