Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Νίκη επί του ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα του Τάσου Ανθυμιάδη και δεύτερη θέση!

Μεγάλη νίκη για την U15 του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΟΚ που εξασφάλισε οριστικά την τιμητική δεύτερη θέση του βόρειου ομίλου!

Όπως αναφέρει το talentabout, οι Ηπειρώτες επικράτησαν 1-0 του δικεφάλου του βορρά και αγωνιζόμενοι για τελευταία φορά φέτος στον βόρειο όμιλο της Super League U15, εξασφάλισαν την τιμητική δεύτερη θέση.

O “δικέφαλος” είναι στην κορυφή με 11 πόντους απόσταση από τον ΠΑΣ και εδώ και τον καιρό το μυαλό του είναι στον τελικό του πρωταθλήματος με τον πρώτο του νότιου ομίλου (φαβορί ο Παναθηναϊκός).

Το μοναδικό τέρμα της ομάδας του Ημαθιώτη προπονητή, Τάσου Ανθυμιάδη σημειώθηκε στο 52’ με τον Τασιούλα να κάνει την προβολή και να υπογράφει τη μεγάλη νίκη γοήτρου του ΠΑΣ απέναντι στον ισχυρό ΠΑΟΚ.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Σταύρου, Ντίνος, Ζιάβρος, Τσιούτσιος, Παππάς, Μπούτζας, Ντούκας, Τασιούλας, Κύρκος, Δημητρέλλος. Έπαιξαν και οι: Σακκάς, Ζώνιος, Καφεντζής, Κυρτζόγλου, Απρίλης,

ΠΑΟΚ: Zαδικόπουλος, Κιτσάκης (68’ Παϊραζίδης), Καράκουτης (54’ Θεοδωρίδης), Μανωλιούδης, Τσιάτρης, Ρούτσης, Μπουρνέλης (41’ Κωνσταντέλιας), Στοϊνοβιτς, Μανεσίδης, Κουίδης (54’ Κουλιεράκης), Χατζηστραβός (56’ Κούτσιας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected