Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος για τις Νεφέλες Πιερίας, εξαιρετική εμφάνιση για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Με την Τριγωντζή να σκοράρει με “buzzer beater” στο 92′ και να προκαλεί … σεισμό στις εξέδρες του σταδίου του Μυλαυλάκου, οι Νεφέλες επικράτησαν με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και θα αγωνιστούν στον τελικό της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Προοδευτική Περάματος.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μύθημη βρήκε απέναντι της μια ομάδα που τα έπαιξε όλα για όλα και ενώ το ματς όδευε με μαθηματική ακρίβεια προς την παράταση, η Τριγωντζή βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε την ανίκητη μέχρι εκείνο το σημείο Κανελλάκη, για να στείλει την ομάδα της στον μεγάλο τελικό.

Από την άλλη πλευρά, τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου αποχαιρετούν τη φετινή χρονιά με γλυκόπικρη γεύση καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο και θεωρούνταν δίκαια ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ωστόσο με την είσοδο του νέου έτους, ήρθαν τα πάνω-κάτω και τελικά τερματίζουν στην τρίτη θέση του δευτέρου ομίλου.

το φιλμ του αγώνα στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

ΑΠΣ Νεφέλες : Αργυροπούλου, Μιχαηλίδου Ε., Ασσιχίδου, Μιχηηλίδου Π., Σκαμπαρδώνη, Μιχαηλίδου Ν., Καλογεροπούλου, Καπέτα (90′ Κοκκινίδου), Τριγωντζή, Καραγιαννίδου (83′ Παπάζογλου), Κόλτση (46′ Ναβροζίδου).

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Στρίμπα, Κιουτάχιαλη. Φεΐμ, Καλαϊτζόγλου, Τσιοχάρη (59′ Ζαφειρίδου), Δρενοβιάδου, Παπαδοπούλου, Μουρατίδου, Μπαξεβάνου (69′ Δεληγιαννίδου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected