Γ Εθνική / Τοπικά

Σοκαριστικός τραυματισμός σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας (photos)

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι ΠΟ Μαλακοπής–Αχιλλέας Τριανδρίας αρχικά με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Ζωγράφου και έπειτα με την αργοπορημένη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ ΠΟ Μαλακοπής και Αχιλλέα Τριανδρίας, ο Πηρουνάκης έκανε ένα μαρκάρισμα στον Ζωγράφο των φιλοξενουμένων και όταν η φάση σταμάτησε ήρθε το πρώτο σοκ: ο αστράγαλος του τελευταίου είχε φύγει από τη θέση του, σε μια σοκαριστική εικόνα.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε 30 (!) λεπτά αργότερα, διάστημα κατά το οποίο ο Ζωγράφος παρέμενε ακίνητος στο έδαφος. Οι ποδοσφαιριστές ήταν σοκαρισμένοι, το ίδιο και όλοι οι θεατές της εικόνας, ενώ το ασθενοφόρο ήταν αδύνατον να προσεγγίσει τον αγωνιστικό χώρο, αφού από τη μία μεριά η σιδερένια πόρτα ήταν κλειδωμένη (συν τοις άλλοις υπήρχαν και αυτοκίνητα στην είσοδο), ενώ από την άλλη δεν είχε χώρο για να περάσει το ασθενοφόρο.

Η διακομιδή του παίκτη στο νοσοκομείο τελικά πραγματοποιήθηκε, ενώ ο Πηρουνάκης ζήτησε αλλαγή από τον Χάρη Βλάχο, μιας και η ψυχολογική του κατάσταση δεν του επέτρεπε να συνεχίσει να αγωνίζεται.

δείτε φωτογραφίες στο epsm24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected