Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Διεκδικεί και το Κύπελλο ο Αστέρας Αμαλιάδας!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/3) διεξήχθη ο δεύτερος ημιτελικός του ενός ζευγαριού και συγκεκριμένα στο Στάδιο Αμαλιάδας ο Αστέρας αγωνίστηκε με τη Νίκη Τραγανού επικρατώντας αρκετά εύκολα με 2-0 σκορ.

Το πρώτο ματς στο Τραγανό είχε έρθει 1-1 με τους «βυσσινί» παρότι έχουν όλο το βάρος στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος τους διεκδικώντας βάσιμα την πρωτιά, να στόχευαν και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας. Θεσμός, στον οποίο άλλωστε είναι ο πολυνίκης σύλλογος σε ότι αφορά τις ομάδες του Νομού.

Σε ένα ζευγάρι, μεταξύ της καλύτερης ηλειακής ομάδας στη Γ’ Εθνική και της καλύτερης στην Α1 Κατηγορία, καθώς αμφότερες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, προερχόμενος από το μεγάλο ματς με τον Βλαχιώτη κι έχοντας το επόμενο το προσεχές Σάββατο, σε ότι αφορά το πρωτάθλημα (υποδεχόμενος την Καλαμάτα), είχε κάποιες αλλαγές στο σχήμα, κάτι που άλλωστε είχε ήδη κάνει και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του Κυπέλλου. Και παρέταξε αρχικά μια ανάμικτη 11άδα, σε σχέση με πιο βασικούς και αναπληρωματικούς (αλλά και δίνοντας και χρόνο συμμετοχής στην πορεία και σε κάποιους εκ των βασικών ακόμα).

Απών, έτσι κι αλλιώς, από τα πλάνα του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου, ήταν μόνο ο τραυματίας Δημήτρης Αρβανίτης (κάτι που ισχύει και για το ματς του Σαββάτου).

Από την άλλη πλευρά, η Νίκη αγωνίστηκε πλήρης, γνωρίζοντας άλλωστε ότι στο πρωτάθλημα της έχει εξασφαλίσει με διαφορά την πρωτιά στη βαθμολογία για την κανονική περίοδο και ετοιμάζεται έπειτα για τα Πλέι Οφ κατάκτησης του τίτλου και ανόδου στη Γ’ Εθνική (όπως προβλέπται από το σύστημα διεξαγωγής). Κι επεδίωξε να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης της.

 

το φιλμ του αγώνα στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

Αστέρας Αμαλιάδας : Τσάμης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης, Παγώνης, Μπανούσης, Κασνέτση, Μηνάς, Τόρες (55′ Ρόβας), Μπαρμπαρούσης, Κυριάκος (88′ Αντωνόπουλος), Σταθάτος (66′ Κέρι)

Νίκη Τραγανού : Αντωνόπουλος, Κ.Κολοτούρος, Χ.Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Δούλος, Μπράβος (78′ Βουρτσάνης), Παρασκευόπουλος (70′ Παπαχριστόπουλος), Ν.Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (88′ Ανδριόπουλος), Καλογερόπουλος (46′ Δ. Κολοτούρος)

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected