Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ημιτελικός Κυπέλλου κρίθηκε στα χαρτιά! (photo)

Από τις πλέον σπάνιες περιπτώσεις, ένας ημιτελικός Κυπέλλου να κρίνεται στα χαρτιά!

Στο γήπεδο των Φηρών, ο διαιτητής Παντελάκης έκλεισε το φύλλο αγώνα Πανθηραϊκός – ΑΟ Πάγου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, χωρίς η Συριανή ομάδα να εμφανιστεί στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν τελικά προπόνηση (φωτ).

Σίγουρα η μη κάθοδος του Πάγου στον αγώνα δεν χαροποίησε κανέναν στη Σαντορίνη, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας του Πανθηραϊκού δεν ήθελαν να πάρουν σε καμία περίπτωση στα χαρτιά την πρόκριση τους στον τελικό του θεσμού, αλλά όπως τόνισαν δεν ήταν δυνατόν να εξυπηρετήσουν την απαίτηση του Πάγου που ήθελε ο αγώνας να γίνει στην Πάρο, καθώς ως γνωστό υπάρχουν πολύ σημαντικοί αγώνες που θα κρίνουν το μέλλον του συλλόγου στην κατηγορία.

Από την πλευρά της η ΕΠΣ Κυκλάδων, που ήθελε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης, εξάντλησε τα περιθώρια, αναβάλλοντας μία φορά το παιχνίδι, λόγω μη εκτέλεσης του δρομολογίου που σύνδεε τα δύο νησιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει εκ νέου λόγω του ασφυκτικού χρονοδιαγράμματος, καθώς το όνομα του Κυπελλούχου θα πρέπει να έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ μέχρι τις 28 Μαρτίου.

Το βέβαιο είναι ότι στον Πάγο επικρατεί δυσαρέσκεια που ο αγώνας τελικά θα κριθεί στα χαρτιά, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου περίμεναν ότι θα βρεθεί λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Να σημειωθεί ότι ο Πάγος είχε ζητήσει δύο φορές τη αναβολή του αγώνα, είχε συζητήσει τηλεφωνικά με τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού και της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά δεν βρέθηκε λύση. Μάλιστα υπήρξε ακόμη και πρόταση από τον Πάγο, παρόλο που η κλήρωση είχε βγάλει ως γηπεδούχο τον Πανθηραϊκό, ο αγώνας να γίνει στη Σύρο, μία πρόταση που απορρίφθηκε άμεσα από τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού.

Το γεγονός ότι ο Πάγος δεν δήλωσε παραίτηση από το παιχνίδι τον επιβαρύνει ακόμη περισσότερο με χρηματικό πρόστιμο, καθώς έγινε και ορισμός διαιτητών.

Πλέον ο Πανθηραϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα «ζωής ή θανάτου» κόντρα στον Αιολικό που θα γίνει το Σάββατο στις 15:00, ενώ ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου την Τετάρτη 28 Μαρτίου.

δείτε το φύλλο αγώνα αλλά και τι προβλέπει ο κανονισμός στο sportcyclades.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected