Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά

Ιστορικές στιγμές για την Παλαιόχωρα! (photos)

Σε ένα συγκλονιστικό τελικό στο γήπεδο Περιβολίων η Παλαιόχωρα κατάφερε να “σηκώσει” την παρθενική της… κούπα στον θεσμό.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη κατάφερε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο να κερδίσει 2-1 το ΣΥΝΚΑ που μπει σε θέση… οδηγού νωρίς στην επανάληψη.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον 47ο τελικό, δίνοντας έτσι τονωτική παρουσία, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο των Περιβολίων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φυλάξουν κυρίως τα “νότα” τους χωρίς να ρισκάρουν ιδιαίτερα. Η μεγάλη φάση άνηκε πάντως στο ΣΥΝΚΑ αρκετά νωρίς στο 13′ με τον Βεστάκη, ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ απέναντι από τον Πονηρό.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε ναι μεν καλό ρυθμό, χωρίς να υπάρξει όμως κάποια πολύ ουσιαστική φάση για τις δύο ομάδες και το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Το ΣΥΝΚΑ έκανε ιδανική εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησε μόλις στην πρώτη του φάση να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 47′. Δημιουργός ο Μποτωνάκης που έβγαλε με απίθανη κάθετη πάσα σε θέση τετ α τετ τον Βεστάκη και αυτός αφού “τσίμπησε” την μπάλα, πέρασε τον Πονηρό και από πολύ κοντά έδωσε με αυτό τον τρόπο σκορ στον μεγάλο τελικό (0-1).

Η Παλαιόχωρα βρήκε πολύ γρήγορα “απάντηση” και με σουτ του Σαμαρά στο 50′ ισοφάρισε την αναμέτρηση σε 1-1.

Η Παλαιόχωρα κατάφερε να ολοκληρώσει την ολική ανατροπή στο 74′ με τον Δημ. Μανουσάκη να πετυχαίνει το “χρυσό” γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή (2-1). Μάλιστα ο σκόρερ ανακυρήχθηκε και MVP της αναμέτρησης στην καθιερωμένη ψηφοφορία που διεξάγεται από πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης (90+2 Κοντογιάννης), Θεοδωράκης, Κορνελάτος, Σαμαράς, Αντ. Μανουσάκης (90′ Αντ. Μανουσάκης), Μαζιώτης, Δ. Μανουσάκης (79′ Λάσπατζης), Κερμενίδης, Προβατίδης (72′ Βγκροτς), Δρακάκης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος (87′ Σοφούλης), Δημήτρης, Ταταράκης (83′ Βουρβαχάκης), Μάνικος (73′ Βαρδάκης), Καρβουνιάρης, Γανωτής, Κυτράκης, Μποτωνάκης, Βεστάκης, Τσικουδάκης (57′ Περδικάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected