Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νέων

Με δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 2-0 από την Ιταλία στην πρεμιέρα της στον 3o όμιλο της Elite Round.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση της Elite Round η Εθνική Νέων, καθώς στην πρεμιέρα της στον 3ο όμιλο γνώρισε την ήττα με 2-0 από την διοργανώτρια Ιταλία.

Όπως αναφέρει το football-academies, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε δυο γκολ στην διάρκεια του πρώτου μέρους, από τον Σκαμάκα, και δεν μπόρεσε παρά τις ευκαιρίες που είχε να μπει ξανά στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Γκούμα στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο μέρος καθώς είχαν δοκάρι με τον Δουβίκα στο 18′.

Η Ιταλία πήρε το προβάδισμα στο 8′ όταν ο Σκαμάκα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φρατέσι και άνοιξε το σκορ για την Ιταλία.

Η Εθνική Νέων θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια στο 18′ αλλά ο Δουβίκας είδε την ενέργεια του να σταματάει στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι στο 43′ πέτυχαν και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Σκαμάκα ο οποίος αυτή τη φορά πήρε την πάσα από τον Τριπαλντέλι.

Στο δεύτερο μέρος η ελληνική ομάδα προσπάθησε αρχικά να μειώσει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας κάποιες καλές στιγμές και το 2-0 παρέμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Μελιόπουλος, Δημητρίου (75′ Μπαλόγιαννης), Μπούσης, Παπάζογλου, Αποστολάκης (79′ Ξενιτίδης), Χατζηδίμπας, Γιούσης (46′ Δημήτρουλας), Τζοβάρας, Δουβίκας, Καμπετσής.

ΙΤΑΛΙΑ: Πλιζάρι, Καντέλα, Μποντζιόρνο, Μπετέλα, Τριπαλντέλι, Γκάμπια, Μελεγκόνι, Φρατέσι, Ζανιόλο (73′ Τονάλι), Καπόνε (66′ Μπρινόλα), Σκαμάκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected