Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Repeat από τον ΑΟ Σελλάνων με μια εμφατική νίκη! (photos)

Τον 42ο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ “Ανδρέας Γεωργίου” είχαμε να διεξάγεται το απόγευμα της Τετάρτης (21/3) στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας με την ομάδα του ΑΟ Σελλάνων να κάνει …υγιεινό περίπατο απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Τα περί δικαίου επικράτησης δεν είναι μόνο δικές μας διαπιστώσεις αλλά και των δύο προπονητών που σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του ματς είπαν και οι δύο ότι η ομάδα του ΑΟ Σελλάνων ήταν καλύτερη στο γήπεδο και κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο. Βέβαια ο Βάιος Καραγιάννης στάθηκε και στην λειτουργία της δική του ομάδας, ειδικά αμυντικά την οποία χαρακτήρισε κακή.

Όπως και να έχει όμως το πράγμα ήταν ένα παιχνίδι γιορτή και ως τέτοιο εξελίχθηκε ασχέτως αν οι παίκτες του Απόλλωνα έφυγαν στενοχωρημένοι καθώς δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο στον πρώτο τους τελικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες τίμησαν το άθλημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και η διοργανώτρια έξω από αυτό.

Αναφερόμαστε, βεβαίως, και στην συνεργασία με το Σύλλογο «Φλόγα», που πήρε μέρος των εισπράξεων και την ονομασία του τελικού σε «Ανδρέα Γεωργίου» και την τιμητική πλακέτα στη σύζυγό του και στα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

ΑΟ Σελλάνων (Μπουρνάκας): Λέμπας, Μετούσι (70′ Ξανθόπουλος), Διπλάρης, Αρχοντής, Γιαγιάκος (57′ Χάιδαρης), Θεοδωρόπουλος, Μπακρατσάς, Μάττας, Βουκομάνοβιτς (77′ Παπαδημητρίου), Κοντός, Παπαδημητρόπουλος (71′ Μπαλαμπάνος)

Απόλλων Μακρυχωρίου (Καραγιάννης): Τριανταφύλλου, Τεντολούρης Δ. (75′ Αναγνωστόπουλος), Κουλοκτσής, Τζιλός (86′ Αργυρόπουλος), Ισούφης, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (66′ Τσιάκος), Φουντούνας (46′ Κ. Κρανιώτης), Κρανιώτης, Τεντολούρης Απ., Κόκκινος

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected