Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Τέσσερα γκολ για την Εθνική μας, αλλαγή οι Φασίδης και Κωτσόπουλος

Την κορυφή του 1ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων ανακατέλαβε η Εθνική Ομάδα μετά τη νίκη της επί του Σαν Μαρίνο στο Ξάνθη Arena με 4-0.

Όπως ακριβώς φανερώνει το τελικό σκορ, η ελληνική ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη και δεν απειλήθηκε ούτε σε μία φάση του 90λέπτου, καθώς οι αντίπαλοι της δεν κατέγραψαν ούτε μία επιθετική προσπάθεια, σε αντίθεση με τις 26 της «γαλανόλευκης». Τα γκολ σημείωσαν οι Βέργος (37’), Ανδρούτσος (45’, 53’), Τσιμίκας (56’).

Ελλάδα: Κότσαρης, Τσιμίκας, Νικολάου (46’ Χατζηδιάκος), Καραχάλιος, Μανθάτης, Μαυροπάνος, Βέργος, Δεληγιαννίδης, Ανδρούτσος, Χατζηγιβάννης (61’ Φασίδης), Γαλανόπουλος (69’ Κωτσόπουλος).

«Συνεχίζουμε την πορεία μας»

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Νικοπολίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Είχαμε την πλήρη υπεροχή και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να πλησιάσει την περιοχή μας. Ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια νέα παιδιά και να μπουν σιγά σιγά στην ομάδα μας. Τώρα, ο επόμενος αγώνας μας με την Τσεχία είναι εντελώς διαφορετικός. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να τη νικήσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας, γιατί είμαστε σε καλή κατάσταση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected