Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΟ Καρδίας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4-1

Ευρεία νίκη για τον ΑΟ Καρδίας στην 29η και προτελευταία αγωνιστική της Γ Εθνικής, όμως μόνο αν πάρει πίσω τους δύο βαθμούς που του αφαιρέθηκαν από την ΕΠΟ, θα μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του.

Τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής, δεν βόλεψαν καθόλου τον ΑΟΚ καθώς ακόμη κι αν επικρατήσει την επόμενη Κυριακή στην Αριδαία, θα πρέπει ταυτόχρονα να ηττηθούν τόσο ο 9ος Κιλκισιακός όσο και η 10η ΑΠΕ Λαγκαδά.

Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αγωνίστηκε για τελευταία φορά εκτός έδρας στον φετινό “μαραθώνιο” της Γ Εθνικής και έπαιξε ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες.

Η ομάδα της Καρδίας πήρε “κεφάλι” στο σκορ με τέρμα του Χότζα στο 17ο λεπτό, οι Ημαθιώτες όμως έφεραν το ματς στα ίσια στο 33ο λεπτό με τον Γιώργο Κίτσα.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΑΟΚ, που ένα λεπτό αργότερα πήρε προβάδισμα με γκολ του Ξανθόπουλου, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι “πράσινοι” της Θεσσαλονίκης έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με τον Χότζα (73′) για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 με αυτογκόλ ο Συμπεθέρης.

Συνθέσεις

ΑΟ Καρδίας : Βασιλειάδης Σ., Κουκουρώνας (86’ Μπιμπισίδης), Μελίδης, Καπρίλης, Βασιλειάδης Τ., Μπλάτζιος, Ξανθόπουλος (79’ Καφτηράνης), Βελισσάρης, Χότζα (81′ Τσακαλίδης), Γκέκας (62’ Μάνιος), Τσελέπης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Βλάχος (55’ Ράμμος), Τερζής, Κουκουράκης, Ποτουρίδης, Καπετάνος, Παρσόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Πατσιαβούρας, Κίτσας Γ. (65’ Φετεινίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected