Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο ο Τηλυκράτης του Μπάμπη Πετράκου! (φωτ)

Με γκολ των Γραμματικόπουλου και Γκίκα ο Τηλυκράτης Λευκάδας κατάφερε να αποδράσει με νίκη 2-0 από την Φιλιππιάδα και την έδρα του Εθνικού, κατακτώντας και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Τηλυκράτη δεν κατακτά την άνοδο στην Football League, τουλάχιστον όχι ακόμη, καθώς θα κληθεί να αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές των ομίλων 1, 2 και 4.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά προηγήθηκε στο 30΄ όταν μετά από κόρνερ του Φέτση ο Ιασωνίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γραμματικόπουλος στο δεύτερο δοκάρι με νέα κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μολώνη..

Στο 52΄ μετά από πάσα του Φέτση ο Γκικα από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Νίκος Λάππας): Μολώνης, Χρήστου (55′ Σαραντάρης), Ντούσκας, Μαλλάτος (51′ Τσιάπι), Ευθυμιάδης, Σιώρος (81′ Καραγκούνης), Λέντζος, Ντανάι, Μανιώτης, Κούσης, Σιδηρόπουλος

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος (62′ λ.τρ. Μπαλογιάννης), Περιστέρης (58′ Καταγής Γ.), Κτενάς, Γραμματικόπουλος (73′ Γεωργάκης), Γκίκα, Καλογέρης, Φέτσης (67΄Καββαδίας).

δείτε φωτογραφίες στο Sportime24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected