Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα κάνει λόγο για επιχείρηση δανεισμού του Κλάους από τον Ατρόμητο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο Ατρόμητος κινείται για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη από τη Μακάμπι Χάιφα με την μορφή δανεισμού.

Ο Έλληνας σέντερ-φορ δεν έχει μέλλον στην Μακάμπι Χάιφα, που ψάχνει τρόπο για να απεμπλακεί από το παχυλό συμβόλαιο του που έχει ισχύ για ακόμα ένα χρόνο.

Τα ισραηλινά Μ.Μ.Ε. αναφέρουν ότι ο Ατρόμητος έχει προσεγγίσει επίσημα τον Κλάους, ωστόσο η ομάδα του Περιστερίου αδυνατεί να καλύψει το υπέρογκο συμβόλαιο του, που φτάνει τις 530.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από εδώ και στο εξής υπάρχουν δύο δρόμοι. Είτε η Μακάμπι Χάιφα θα τον παραχωρήσει δανεικό, καλύπτοντας ένα ποσό του συμβολαίου του, είτε θα προσπαθήσει να λύσει το συμβόλαιο του με έναν συναινετικό τρόπο.

Όπως αναφέρει το SDNA, το ενδιαφέρον του Ατρομήτου είναι ενεργό και στα δύο αυτά σενάρια, αφού όπως υποστηρίζουν τα Μ.Μ.Ε. του Ισραήλ ο Έλληνας σέντερ-φορ έχει προχωρημένες επαφές με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Κλάους βιώνει μία πολύ προβληματική κατάσταση στο Ισραήλ, αφού έχει σκοράρει μόνο μία φορά σε 20 παιχνίδια, κάτι που κάνει τον σύλλογο του να ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από το πολύ βαρύ του συμβόλαιο, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα γίνει πράξη το προσεχές καλοκαίρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected