Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη εμφάνιση από την Ολλανδία, 3-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία! Ντεμπούτο ο Τζάστιν Κλάιφερτ (vid)

Η Ολλανδία νίκησε 3-0 την Πορτογαλία στο φιλικό της Γενεύης, υποχρεώνοντας τον Φερνάντο Σάντος στην πιο βαριά ήττα του. Ντεμπούτο ο Τζάστιν Κλάιφερτ στα 18 του

Μια απ’ τις δύο μεγάλες απούσες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, η Ολλανδία, νίκησε 3-0 την Πορτογαλία στο διεθνές φιλικό της Γενεύης, σκορ μάλιστα που είχε διαμορφωθεί στο ημίχρονο.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Μέμφις Ντεπάι άνοιξε το σκορ στο 11′, ο Ράιαν Μπάμπελ διπλασίασε τα τέρματα των “Oranje” στο 32′ και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 45’+2 ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

Αυτή είναι η πιο βαριά ήττα του Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας, όχι όμως στην καριέρα του. Με την Ελλάδα έχει ήττα με το ίδιο απ’ την Κολομβία, ενώ σε συλλόγους έχει ήττες με 4 γκολ διαφορά ως προπονητής των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Σπόρτινγκ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία φάση στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αντί να σουτάρει κλώτσησε το έδαφος, έκανε την… βουτιά του και εν συνεχεία ζήτησε πέναλτι! Επίσης, φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικο χώρο για χάρη του και ένας τον φίλησε.

Για την Ολλανδία έκανε ντεμπούτο στα 18 του χρόνια του ο Τζάστιν Κλάιφερτ (Άγιαξ), όπως είχε κάνει και ο πατέρας του, Πάτρικ Κλάιφερτ.

Συνθέσεις

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Άντονι Λόπες, Ζοάο Κανσέλο, Ζοζέ Φόντε, Ρολάντο (46′ Νέτο), Μάριο Ρουί, Άντριεν Σίλβα (46′ Γκονσάλο Γκέντες), Μάνουελ Φερνάντες, Μπρούνο Φερνάντες (78′ Ζοάο Μάριο), Αντρέ Γκόμες (46′ Αντρέ Σίλβα), Ρικάρντο Κουαρέσμα (55′ Ζέλσον Μαρτίνς), Κριστιάνο Ρονάλντο (68′ Ζοάο Μοουτίνιο).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (5-3-2): Σίλεσεν, Τέτε (78′ Τιλ), Ντε Λιχτ (84′ Φόσου-Μένσα), Φαν Ντάικ, Ακέ, Φιλένα (67′ Ντε Φράι), Πρέπερ, Φαν ντε Μπικ, Βαϊνάλντουμ (68′ Ντε Ρουν), Μπάμπελ (84′ Μπέρχαους), Ντεπάι (78′ Κλάιφερτ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected